Termeni si conditii

 

Prin completarea formularului de comanda sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului site. 
http//:kiwi.md isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului, caracteristicile produselor si preturile de vanzare in functie de modificarile operate de furnizori. 
Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in Lei MD, si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul Republicii Moldova sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar. 

Garantia: 

Orice produs poate fi returnat in termen de 14 zile de la data achizitionarii in urmatoarele conditii: articolul nu trebuie sa prezinte urme de degradare si sa fie in perfecta stare iar expedierea se va face in ambalajul original. 
Toate produsele sunt vandute sub garantia oferita de producator si au cel putin o luna garantie. 
Sunt excluse de la garantie cazurile folosirii necorespunzatoare. 
Toate articolele expediate pentru garantie trebuie sa fie curate si uscate. 
Cheltuielile de expediere catre http//:kiwi.md vor fi suportate de dvs. 
Produsele vor fi insotite de o solicitare scrisa de garantie si o copie a facturii prin care au fost cumparate de la noi. 
Dupa analizarea solicitarii impreuna cu producatorul, http//:kiwi.md va actiona in consecinta: schimbarea produsului, despagubirea clientului cu taxele de expediere sau returnarea obiectului neschimbat. 

Conditii: 

http//:kiwi.md isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila. 
http//:kiwi.md nu este responsabil pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. 

Litigii: 

Eventualele probleme asupra naturii sau cantitatilor livrate de noi catre dvs. trebuie formulate in timp de 24 de ore de la receptionarea coletului. http//:kiwi.md va incerca sa le rezolve in cel mai scurt timp si cat mai favorabil pentru dvs. 
In caz de litigii nerezolvabile se va apela la instantele competente in domeniu.